Samtalsgrupp

  • Inläggskategori:2021

Till hösten sätter vi igång igen med våra samtalsgrupper. Varannan vecka kommer samtalsgrupperna att hållas under hösten 2021. Samtalsgrupperna kommer att bestå av två grupper, en för anhöriga med koppling till yngre barn och en för anhöriga med koppling till äldre barn. Temat för samtalstillfällena blir utifrån era behov och träffarna äger rum digitalt.

För att kunna delta så ska man ha ett första möte med någon ifrån Atsub, det kan även ske digitalt.

Tidigare har samtalsgrupperna hållits i våra lokaler på brännkyrkagatan 43, Mariatorget, Stockholm. Det finns lekgrupp för barnen på en annan våning där de får leka, skapa m.m med en vuxen ifrån Atsub och barnen är aldrig delaktiga i samtalsgrupperna.
Vi bjuder även på fika.

Har du några frågor? Är du intresserad eller vill anmäla dig till gruppen – kontakta oss!

Välkommen!

Lämna ett svar