Mammahjärtat vänder sig till ensamstående i Sverige som har barn i åldern 0-10 år. Ett ensamt föräldraskap kan vara utmanande på många plan, inte bara rent föräldrar mässigt utan också socialt och ekonomiskt. För många är möjligheten till aktiviteter inom hälsa, Wellness och personlig utveckling mycket begränsad trots att det är något som kan göra avsevärd skillnad i rollen som mamma eller pappa. Mammahjärtat fångar upp detta behov genom ledorden ”skicka glädjen vidare”, där ensamstående, tack vare samarbeten med engagerade företag, får ta del av en rad olika tjänster. Detta helt kostnadsfritt och med en enda önskan, att skicka glädjen vidare och göra något gott för en annan medmänniska. För mer info – klicka här.

Kristina Art arbetar med ansiktsmålning för både stora och små. Du kan även anlita oss för kroppsmålning, makeup, glittertatueringar & ballongfigurer. Från att enbart varit verksamma i Stockholm och Uppsala de senaste sju åren så har nu Kristina Art växt och idag finns det möjlighet att boka ansiktsmålning runtom hela Sverige. Välkommen in i vår webbshop, där du kan köpa ansiktsfärger av hög kvalitet. För mer info – klicka här.

Säker bostad är det självklara valet för dig som vill installera en säkerhetsdörr, renovera ett trapphus eller på andra sätt förbättra ditt skalskydd. Vi är en helhetsleverantör som kan leverera allt från enstaka säkerhetsdörrar till hela trapphus som är tidsenligt och hantverksmässigt renoverade. Hos oss kan du alltid känna dig trygg, vi ansvarar för allt under processen och tar hand om hela entreprenaden. Genom kreativa lösningar, stor yrkesskicklighet och ett personligt engagemang ökar vi både din trygghet och hemkänsla. För mer info – klicka här.

Förutom att äga och driva galleri MAGNO ART AB så skapar både Eva och jag, som många ”SÄKERt” redan vet. Eva skapar allt ifrån kuddar till accessoarer, färg och mönster designat i återvunna textilier. Och jag (Magnus) målar i stil ”Mixed-Media”, och skapar gärna på stora dukar, men tvingar mig själv att ibland även jobba fram min konst och de uttryck jag vill leverera även i mindre size. För mer info – klicka här.

Av alla produkter i världen valde vi att sälja alkoholfria drycker. Det kan tyckas vara en slump, men så är det inte. Vi säljer drycker för att få världen att må bättre genom att få dig att må bättre. När man undersökt vad som gör oss lyckliga hamnar nämligen smakupplevelser genom mat & dryck samt möjligheten att hjälpa andra genom välgörenhet båda i toppen. Det ville vi ta fasta på. När vi säljer dryck och ger vinster till välgörenhet erbjuder vi dig alltså möjligheten att göra gott för andra genom att må gott själv. För mer info – klicka här.

Cuddlings är en familj med 6 medlemmar. Dom har alla sina egna super tröstande powers och dom vet när du är ledsen, ensam eller rädd. Då kallar du på dom, håller dom nära dig, i ett perfekt tröstavstånd. Dom är små men deras kärlek är stor. Du kan dela dom med världen eller hålla dom på ett hemligt ställe, kanske på din telefon eller under din tröja. Att ha en Cuddling i sin ficka att ge till ett barn… eller vuxen… som är ledsen, ensam eller rädd är som att säga ”Jag bryr mig om dig”. Inga ord, bara handling. Cuddlings berättar sin egen historia. <3 För mer info – klicka här.

Vill du samarbeta eller sponsra oss på något sätt? Tveka inte att kontakta oss!

Stäng meny