Medborgarskolan har en human­istisk värdegrund. Humanismen bejakar hela människan och menar att varje människa har förmåga att ta till sig nya insikter och utvecklas till större mognad. Humanismen har en tydlig etisk grundsyn: allt som gynnar och stärker människan i hennes utveckling är positivt, allt som förminskar henne är negativt. Vår verksamhet är partipolitiskt och religiöst obunden.

För mer info – klicka här.

Klubbens syfte har från början varit att vara ett alternativ för alla motorcyklister som tycker att alkohol och droger inte har med motorcyklar att göra. Vi vill vara lite mer än ”bara” motorcyklar, och vi vill sprida budskapet att det är mer än OK att åka motorcykel och vara kristen. Vi ville inte vara en del av någon församling och inte heller ett alternativ till en församling. Vi vill istället kunna visa på vägen till någon församling för de som så önskar. Vi vill visa att det finns ett alternativ som bygger på en kristen tro. FRI MC har fortsatt att arrangera en MC Gudstjänst och vi har varit delaktiga i Trasdockan, vi arrangerade MEFRICTYHAP 2008 och varit engagerade i MEFRICTYHAP alla de år den arrangerats på andra orter. Vi har ställt ut på olika mässor och arrangerat bussresor till MC mässan i Göteborg där vi även bjudit in icke medlemmar att följa med. Vi har representerat klubben genom att åka på olika träffar. Framför allt MEFRICTYHAP som vi besökt varje år, men även andra träffar så som Church On Wheels (tidigare BikerChurch) träffen och Network MCKs träff.
För mer info – klicka här.

 Mammahjärtat vänder sig till ensamstående i Sverige som har barn i åldern 0-10 år. Ett ensamt föräldraskap kan vara utmanande på många plan, inte bara rent föräldrar mässigt utan också socialt och ekonomiskt. För många är möjligheten till aktiviteter inom hälsa, Wellness och personlig utveckling mycket begränsad trots att det är något som kan göra avsevärd skillnad i rollen som mamma eller pappa. Mammahjärtat fångar upp detta behov genom ledorden ”skicka glädjen vidare”, där ensamstående, tack vare samarbeten med engagerade företag, får ta del av en rad olika tjänster. Detta helt kostnadsfritt och med en enda önskan, att skicka glädjen vidare och göra något gott för en annan medmänniska.
För mer info – klicka här.

Säker bostad är det självklara valet för dig som vill installera en säkerhetsdörr, renovera ett trapphus eller på andra sätt förbättra ditt skalskydd. Vi är en helhetsleverantör som kan leverera allt från enstaka säkerhetsdörrar till hela trapphus som är tidsenligt och hantverksmässigt renoverade. Hos oss kan du alltid känna dig trygg, vi ansvarar för allt under processen och tar hand om hela entreprenaden. Genom kreativa lösningar, stor yrkesskicklighet och ett personligt engagemang ökar vi både din trygghet och hemkänsla.
För mer info – klicka här.

Kristina Art arbetar med ansiktsmålning för både stora och små. Du kan även anlita oss för kroppsmålning, makeup, glittertatueringar & ballongfigurer. Från att enbart varit verksamma i Stockholm och Uppsala de senaste sju åren så har nu Kristina Art växt och idag finns det möjlighet att boka ansiktsmålning runtom hela Sverige. Välkommen in i vår webbshop, där du kan köpa ansiktsfärger av hög kvalitet.
För mer info – klicka här.

Cuddlings är en familj med 6 medlemmar. Dom har alla sina egna super tröstande powers och dom vet när du är ledsen, ensam eller rädd. Då kallar du på dom, håller dom nära dig, i ett perfekt tröstavstånd. Dom är små men deras kärlek är stor. Du kan dela dom med världen eller hålla dom på ett hemligt ställe, kanske på din telefon eller under din tröja. Att ha en Cuddling i sin ficka att ge till ett barn… eller vuxen… som är ledsen, ensam eller rädd är som att säga ”Jag bryr mig om dig”. Inga ord, bara handling. Cuddlings berättar sin egen historia.
För mer info – klicka här.

Vill du samarbeta eller sponsra oss på något sätt? Tveka inte att kontakta oss!