Anhöriggrupp och grupp för dig som varit utsatt för sexuella övergrepp

  • Inläggskategori:2018

I oktober-november kommer vi att dra igång våra stödgrupper. Är du anhörig till ett utsatt barn och skulle vilja träffa andra i liknande situation? Eller har du varit utsatt för våld och/eller sexuella övergrepp och vill träffa andra som förstår?

Vi kommer att träffas en gång i månaden i vår lokal, vid Mariatorget i Stockholm, fram till juni 2019, då vi kommer att ha en avslutning. Vid varje träff diskuteras olika teman som medlemmarna tillsammans tar fram på första träffen. 

Det är kostnadsfritt för dig som är medlem!
Kontakta oss om du skulle vilja vara med i någon av grupperna! Antingen via mail på info(a)atsub.se eller på 08-6442112.

Obs. Inledande träff med oss på ATSUB är obligatorisk.

Lämna ett svar