Nu kan du köpa årets bok och armband med texten #kidstoo!

  • Inläggskategori:2018

Vår manifestation Trasdockans dag 2018 är över för detta år men vårt arbete fortsätter!

Nu går det att beställa antologin ”Skrik för Trasdockan 2018”. Nytt för detta år våra fantastiska armband med texten ”#kidstoo” som också går att beställa!

Hur beställer jag?
Swisha 123 694 6214 eller betala in till plusgiro 8305034-4. Glöm inte att skriva namn och vad det är för produkt du beställt. Ex. ”Ditt namn bok” eller ”Ditt namn armband”. Boken kostar 100 kronor/styck samt porto 30 kronor. Armbandet kostar 100 kronor/styck samt porto 18 kronor. Maila info@atsub.se med antal böcker/armband, från vilket år boken är och att du har betalat. Glöm inte att skriva en adress vi kan skicka bok/armband till!

Det går också att ladda ner årets Trasdockebok som pdf! Det gör du här.

I denna samlar vi barns, ungdomars och vuxnas poesi, texter och teckningar. Här går det också att se hur statistiken gällande våld och sexualbrott mot barn och unga ser ut. Det finns även information om vart du kan vända dig för att få stöd.

Boken är ett sätt för de som vill men kanske inte kan eller vågar göra sin röst hörd. Alla barn, unga och vuxna har rätt till ett tryggt och värdigt liv, och att bli lyssnad på! 

Omslag: Jonas Laouini

Det gjordes 10.023 anmälningar förra året angående sexualbrott mot barn och unga. Mörkertalet är dessutom enormt! Vi vill synliggöra hur det ser ut för våra barn och unga i Sverige och det är så viktigt att prata om hur förändring kan ske och hur vi kan göra skillnad. Vi vill att det ska finnas en minister bara för barn och vi vill att föräldrabalken ska göras om till en barnbalk. Vi vill att föräldrar får obligatorisk kunskap tidigt, att vi ska se över barnahus och vi vill ha mer forskning!

Foto: Karina Ljungdahl

Lämna ett svar