Trasdockans dag 2018

  • Inläggskategori:2018

Inbjudan: Trasdockans dag
Lördag 25 augusti, Enzo’s Hornhuset

Tystnad är förövarens bästa skydd. Skrik för den som inte kan eller vågar skrika själv. Skrik för Trasdockan.

Lördagen den 25 augusti arrangeras den årliga manifestationen Trasdockans dag för att belysa våld och sexuella övergrepp på barn. 2018 är 16:e året i rad som Föreningen ATSUB bryter tystnaden och höjer rösten.

Vi hoppas att du med familj vill dela den här viktiga manifestationen med oss. Under dagen bjuds det på musik, spännande aktiviteter för både vuxna och stora och små barn, ansiktsmålning, spel, tävlingar, magisk maskeradlåda, workshops, politikerdebatt, utdelning av Trasdockans pris och mycket mer. Det bjuds på lättare förtäring, förfriskningar och godsaker.

Medverkar på scenen gör bl.a. sängerskan Myrna, barnkören Rising star med Klara Almström och Sebastian RydgrenZara och Jessica från Sarek, m.fl.

Enzo’s Hornhuset, långholmsgatan 15
12.00 sharp – 15.00

Osa på trasdockansdag@erwikcommunication.com

Varmt välkomna önskar Erwik Communication på uppdrag av Föreningen ATSUB

Om ATSUB
Föreningen Anhöriga till sexuellt utnyttjade barn har funnits sedan 1993. Grundaren Birgitta Holmberg startade upp föreningen då hon insåg hur lite stöd som faktiskt för anhöriga till utsatta barn i samhället. Stödverksamheten började med en telefon i en källare och har utvecklats till den verksamhet den är idag. Med fokus på att stötta anhöriga och deras barn men även ungdomar och unga vuxna som varit utsatta. Läs mer: www.atsub.se

Särskilt tack till Enzos: http://www.hornhuset.se/

Lämna ett svar