Skicka dina bidrag till ”Skrik för Trasdockan 2018”

  • Inläggskategori:2018

Då är det dags igen! Alla skrivsugna, alla som vill göra sina röster hörda, alla som vill bidra i kampen mot misshandel och sexualbrott mot barn – titta hit!

Boken ”Skrik för Trasdockan” är en antologi med många innebörder och många syften. Det är ett sätt att göra sin röst hörd – för dig som varit utsatt, för dig som känner någon utsatt eller för dig som vill stötta de som är och/eller har varit utsatta för våld och sexualbrott. Detta kan här göras genom dikt, text, korta eller lite längre berättelser. Det görs också genom olika typer av illustrationer/bilder. Att skriva är ett bra sätt att processa, kanske få ur sig något som är svårare att uttala med ord.
Utöver detta innehåll sedan finns det även information om statistik, vart man kan få stöd och hjälp, m.m.

Boken kommer i år ut på Trasdockans dag (datum för detta kommer snart!). Därefter säljs den via hemsidan och i vår lokal, men ges även ut när vi föreläser i skolor, för myndigheter, för politiker och många andra. Ett otroligt viktigt bidrag, att kunna lyfta fram direkta röster i form av denna bok.

Om du vill eller känner någon som skulle vilja skicka in ett eller ett par bidrag till årets trasdockebok är deadlinen i år sista juli. Det kan vara både text och illustrationer.

Skicka dem tillsammans med ditt alias (helt okej att vara anonym om du vill det) till sara@atsub.se och hör av dig om du har några frågor!

Let’s do this!

Omslag ”Skrik för Trasdockan 2017” – av Jonas Laouini.

Lämna ett svar